Polls Mistake

Polls Mistake

Postby Dratini927 on Wed Oct 08, 2008 2:15 pm

I'm not sure if this has been posted or not, so I apologize if it has been somewhere else already.

Anyway, I notice when there is a thread with a Poll in it, it looks like the HTML has a mistake or something. Same thing after voting in the poll. I see the > and etc. Not sure if it's supposed to be there or not. Maybe it's just me. :P

This is what I see:

http://img79.imageshack.us/img79/5193/clpollstv1.jpg
Matt the Drat

Image
User avatar
Dratini927

 
Posts: 680
Joined: Tue Apr 29, 2008 10:51 pm
Location: Foothill Ranch, CA

Re: Polls Mistake

Postby strikemode14 on Wed Oct 08, 2008 7:36 pm

hmmm I get the same thing...I'll have to get back to you on that one.
Strikemode14 is the greatest.

http://gprime.net/flash.php/postingandyou


]
User avatar
strikemode14
Forum Manager
 
Posts: 22101
Joined: Tue Jul 29, 2003 5:04 pm
Location: savannah

Re: Polls Mistake

Postby Dratini927 on Wed Oct 08, 2008 9:18 pm

Alright, thanks.

I know it's pretty minuscule, but I thought I'd bring it up since this is the new layout and all. :P
Matt the Drat

Image
User avatar
Dratini927

 
Posts: 680
Joined: Tue Apr 29, 2008 10:51 pm
Location: Foothill Ranch, CA

Re: Polls Mistake

Postby Sirron on Wed Oct 22, 2008 11:04 pm

I've noticed this too. Still works but probably not supposed to be like that.
User avatar
Sirron
Mst Intrsting mn n th wrld
 
Posts: 17977
Joined: Wed Jun 08, 2005 8:32 pm


Return to Site Rules, Suggestions and Comments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Advertise Here | Privacy Policy | ©2008 Sculu Sports. Come Strong.